Rinocérosz üzletkötés

Rinocérosz üzletkötés

3,500 Ft

Ha valóban meg akarsz tanulni eladni, ez a könyv neked szól! A legnépszerűbb magyar eladástechnikai kézikönyv, amely érthetően, pontról pontra végigvezeti az olvasót az értékesítés hét alap lépésén.

Vissza a webshopba!

Termékleírás

Szerző: Nógrádi Bence

Kiadó: Rhino

ISBN: 963 206 682 0

Terjedelem: 212 oldal

Méret: 215×135 mm

Borító: színes, puha

Nyelv: magyar

Rinocérosz üzletkötés

Az üzletkötés alapvető kézikönyve

Az első magyar értékesítési kézikönyv, amely magyar ügyfelekről, a magyar valóságról szól – egy magyar írótól, aki úgy kezdte, ahogy Te

is: tele reményekkel, energiával – sikerre éhesen.

Üzletkötőknek, értékesítőknek, értékesítési vezetőknek alapkönyv!

Egyszerű, olvasmányos, gyakorlatias. Végigvezet az értékesítés Hét Alap Lépésén.

 • Hogyan szerezzek ügyfeleket? (22 különböző ügyfélszerzési
 • módszer leírása, kiemelten kezelve az ajánláskérést)
 • Hogyan egyeztessek időpontokat? (Telefonálási technikák)
 • Hogyan mérjem fel, kivel van dolgom? (Minősítés)
 • Hogyan tegyek fel kérdéseket az ügyfélnek? (Igényfelmérés)
 • Hogyan mutassam be a termékemet? (Prezentáció)
 • Hogyan kezeljem az ügyfél ellenvetéseit? (Kifogáskezelés)
 • Hogyan zárjam le az eladást? (Lezárás)

Fülszöveg:

Ez a kézikönyv az eladás alapvető szabályait tartalmazza. Nem kőbe

vésett szabályokról van szó, csupán azokról, amelyeket magamnak és

az általam tartott értékesítési tanfolyamok résztvevőinek állítottam

össze – tizenkét év értékesítési tapasztalat alapján. Cégem neve:

Rhino Training. Nomen est omen. A név kötelez. Megmutatom, hogyan

lehetsz magabiztos orrszarvú, akit az üzletkötésben semmi sem

állíthat meg.

Nógrádi Bence

12 értékelés a termékre: Rinocérosz üzletkötés

 1. Koltai Róbert
  5 / 5

  A szerzõt tizenkét éves kora óta ismerem, amikor együtt szerepeltünk a Gyerekrablás a Palánk utcában címû filmben. Bence a szerepben (is) egy pimasz, tenyérbemászó kölyök volt. Örülök, hogy nem változott semmit: volt bõr a képén megírni ezt a szemtelenül egyszerû üzleti könyvet. Telitalálat!

 2. Farkas Katalin
  5 / 5

  A vezetõim évek óta próbálnak motiválni, de most elõször magyarázta el valaki azt is, hogy üzletkötõként mit kell pontosan csinálnom. Végre!

 3. Nógrádi Gábor
  5 / 5

  Negyed évszázada élek abból, hogy a saját írásaimat árulom. Ha ezt a könyvet huszonöt évvel ezelõtt elolvashattam volna, az maga lett volna a csoda. Már csak azért is, mert a könyv írója akkor még a térdemen üldögélt.

 4. Pap Joli
  5 / 5

  Bence eladási tréningje után négy héttel megháromszoroztuk a teljesítményt. A kirendeltségen van olyan kolléga, aki eddig havi egy-két szerzôdést kötött, most egy hét alatt három kötést csinál. Könyve nálunk alapkönyv.

 5. Haraszti Sándor
  5 / 5

  Kedves Nógrádi Bence! Amikor elővezették, hogy az Ön könyve alapján értékesít a cégünk, azt gondoltam, na már megint egy okostojás, aki feltalálta a melegvizet. Azonban nagyon kellemes meglepetés volt a könyv, mennyire gyakorlatias és életszerű. Szinte minden lapján találtam használható újdonságot, ami alkalmazható a saját értékesítésem során, pedig már több mint tíz éve foglalkozom eladással. Talán ami a legjobban tetszett, hogy a százas címlista helyett inkább írjak össze száz kérdést, amit feltehetek az ügyféljelöltnek. Ez fantasztikusan jól működik. Köszönöm! Szívélyes tisztelettel, HS.

 6. Pál Tamás
  5 / 5

  Végre egy, a magyar valóságnak megfelelõ könyv, nem pedig agymosó, agresszív eladástechnika! A könyv hatása: úgy érzem magam, mint egy kis rinocérosz, aki igaz, hogy még csak ugrál, de nemsokára dübörögni fog!

 7. Mészáros Zsolt
  5 / 5

  Már három(!) tréningen vettem részt, amelyeken Nógrádi Bence volt az elõadó. Miért? Mert a nagy »misztikus sóder« helyett kézzelfogható és pofonegyszerû megoldásokat nyújt. És ez bizony ritka jelenség a mai magyar felnõttoktatásban. Ez a könyv volt az utóbbi tréningen a tananyag, amit egy hónap alatt rongyossá olvastam.

 8. Andokrity Ágnes
  5 / 5

  Tisztelt Nógrádi Úr!
  Szeretnék köszönetet mondani Önnek saját magam és értékesítő kollégáim nevében. A mai napon megérkeztek a cégünknél most már kötelező olvasmánynak számító Rinocérosz üzletkötés újabb példányai. (Üzletekben már nem kapható) Nagyon sokat tanultunk belőle, a mindennapi munkánk elengedhetetlen kelléke. Minden értékesítőnk rendelkezik saját példánnyal.

 9. Angyal Csilla
  5 / 5

  Nógrádi Bence “Rincérosz üzletkötés” című szemináriuma óta a pécsi régió teljesítménye 3 hónap alatt 150%-kal növekedett. Munkatársaim száma a képzés időpontjában (április) 17 főből állt. Jelen pillanatban (augusztus) 76-an vagyunk. Köszönhetem a Rinocérosz eladási tréning egyik legfontosabb eszközének, a „statisztika-követő eladási stratégia” bevezetésének és alkalmazásának.

 10. Nyilas Rita
  5 / 5

  Kedves Bence!
  Köszönöm a kézzel írott levelet, amit válaszként küldtél a hétvégi eladási tréning után. Ez az igazán kedves gesztus (kicsit meg is lepett), és feltette a koronát az előadásodra. Mert megerősített abban, hogy nem csak az előadásmód lehengerlő volta és a profizmus miatt elismerésre méltó, amit csinálsz. Az átadott üzenet hiteles. Remélem minél többen megismerhetik, amit tanítasz.

 11. Váradi Gyuláné
  5 / 5

  Nógrádi Bence a magyar Dale Carnegie! Az átlagemberhez szól, a tömeget magával ragadja, közérthetően beszél. A lényeget világítja meg. Tréningjén az ember megvilágosodik, kitisztul. Másképpen látja önmagát, munkatársait, az egész világot. A könyveit nagyon szeretem, mert humorosak és egyszerűen fogalmaz.

 12. Recefej G. (New York)
  4 / 5

  Hi Ben! Qrva jo a konyved, csak legyen mar meg az ujranyomas, mert kellene belole nekünk 50 db. Es mikor lesz mar kesz az angol nyelvu verzio??? mar nagyon varjuk. Csak azert nem adok 5 csillagot, mert tokeletes ugye nincs…

Írja meg Ön is a véleményét!