Mikor Leszel Milliomos II.

Mikor Leszel Milliomos II.

3,500 Ft

Ez a könyv megmutatja a legfontosabb lépéseket ahhoz, hogy jó vezetők legyünk a network marketingben.

Vissza a webshopba!

Termékleírás

Szerző: Nógrádi Bence

Kiadó: Rhino Books

ISBN: 963 963 87260 0 8

Terjedelem: 232

Méret: 215×135 mm

Borító: színes, karton

Nyelv: magyar

A nagy sikerű Milliomos I. könyv folytatása, hasonlóan humoros stílusban, használható ötletekkel, példákkal, sztorikkal. A könyv érdekessége, hogy a kéziratot a nyomdai leadás előtt két nappal elveszett, amikor besurranó tolvajok ellopták a szerző laptopját, rajta a kész könyv anyagával. Az író (néhány hétnyi önmarcangolás után) beköltözött egy hotelszobába, és hat hét alatt újraírta a könyvet – fejből, és papírcetlikre firkált jegyzeteiből. Saját bevallása szerint jobb lett, mint az eredeti.

„A Milliomos II. tegnap érkezett meg postán, azóta kétszer

végigolvastam. Kevés olyan üzleti könyvet olvastam, ami ennyire

érthető és emberközeli lenne. Csak egy kérdés nem hagy nyugodni:

Nem tudott volna, mondjuk öt évvel hamarabb megjelenni…???”

Kosztin Krisztina, hálózatvezető

8 értékelés a termékre: Mikor Leszel Milliomos II.

 1. Dr. Nagy Elemér
  5 / 5

  Ritka az olyan elôadó, akiben ennyi lendület és energia van. Fiatal kora ellenére meglepô tudást és tapasztalatot gyûjtött össze az életrôl. Ami még ennél is fontosabb, hogy mindezt le- bilincselô módon képes átadni a hallgatóságának.

 2. Vitkó Júlia
  5 / 5

  Nógrádi Bencének már hat (!) tanfolyamán részt vettem, és minden alkalommal tanultam újat. Humora, egyénisége, tudása lenyűgöző. Hálás vagyok mindazért, amit kaptam tőle.

 3. Tóth László (Szolnok)
  5 / 5

  Bence azt ígérte az értékesítési tréning elején, hogy ha az eladások nem javulnak legalább huszonöt százalékkal, visszafizeti nekünk a részvételi díjat. Az eladási eredményeim a képzés után százötven százalékkal növekedtek. Késôbb az általa tartott toborzási tanfolyamon is részt vettem. A tanfolyamot követô évben negyven új munkatársat találtam, akiknek többsége még ma is velem dolgozik. Nem hiszek a véletlenekben. Ha a közelben Nógrádi Bence-elôadás van, az mindegy, mirôl szól, én ott leszek!

 4. Györe Marika és Géza
  5 / 5

  Tizennégy éve, amióta üzletépítéssel foglalkozunk, negyven-ötven üzleti könyvet olvastunk el. A Rinocérosz üzletkötést ezek közül a legjobbnak tartottuk – egészen addig, amíg meg nem ismertük a Milliomos könyvét. Ez a könyv pontosan azt foglalja össze, amit hálózatépítôként alkalmazunk. Nagyon vártuk már a folytatást, és nem csalódtunk!

 5. Telkes Cecília
  5 / 5

  A hálózatban nagyon szeretjük, a csoportomban naponta használjuk Bence könyveit, amelyek üzletépítési munkánkat jócskán megkönnyítik. Nagy űrt pótol a hazai üzleti irodalom területén – könyvei rendkívül szórakoztatóak, s ami a mi szakmánkban talán a legfontosabb: amit tanít, másolható!

 6. Kosztin Krisztina
  5 / 5

  A Milliomos könyv tegnap érkezett meg, azóta kétszer végigolvastam. Kevés olyan üzleti könyvet ismerek, ami ennyire érthetô és emberközeli lenne. Csak egy kérdés nem hagy nyugodni: Miért nem jelent meg egy kicsit hamarabb???…

 7. Merkovics László
  5 / 5

  Most kaptam meg a Milliomos II. könyvet. Nagy kár, mert ha csak egy évvel korábban elolvashatom, legalább ÖTSZÁZ óra felesleges munkát megtakarított volna nekem. Pontosan megkaptam a választ belőle: hogyan döntsem el, hogy kivel érdemes egyáltalán foglalkozni, és ki az, akiről az első percben ordít, hogy nem szabad túl sok időt beleinvesztálni.

 8. Alexey
  3 / 5

  Zune and iPod: Most people copamre the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

Írja meg Ön is a véleményét!