Idéz(z)etek!

Idéz(z)etek!

2,800 Ft

A népszerű üzleti előadó és író gondolatait, mondásait tartalmazó idézetgyűjtemény remek ajándék és olvasnivaló minden alkalomra. Kétnyelvű kiadás (magyar-angol).

Vissza a webshopba!

Termékleírás

Szerző: Nógrádi Bence

Kiadó: Rhino Books

ISBN 963 87260 0 8

Terjedelem: 384 oldal

Méret: 110x150mm

Borító: színes, puha

Nyelv: magyar – angol

 

365 friss, frappáns és felrázó gondolat, idézet a Rinocérosz üzletkötés és a Mikor leszel milliomos? könyvek szerzőjétől. Minden napra egy bölcselet az életről, a szerelemről, a pénzről, a családról, a sikerről, és minden másról, ami számunkra fontos.

A szerző szavait idézve:

“Nem kívánok senkit kioktatni, sem tanácsot adni, sem nevelni. A célom: szórakoztatni és elgondolkodtatni.”

Nógrádi Bence „füveskönyve” ötvözi a humort a praktikus élet- receptekkel. Aforizmáit az olvasó kedve szerint alkalmazhatja személyes vagy szakmai élete jobbítására, hogy erősítse tudását, hangulatát vagy munkakedvét – amelyikre éppen szüksége van.

Extra bónusz, hogy a könyv kétnyelvű, magyar-angol kiadás.

Így az angolul tanulók és tanulni vágyók számára ez a könyv egyben remek tanulási lehetőség: a magyar (vagy angol) idézeteket letakarva tesztelhetjük tudásunkat, vagy növelhetjük szókincsüket.

Könnyedén elfér a táskában, kesztyűtartóban, kabátzsebben. Ideális ajándék születésnapra, évfordulóra, esküvőre, névnapra, kórházi látogatáskor, ballagásra, szalagavatóra, Karácsonyra és munkatársak motiválására, jutalmazására.

Borító

Idezzetek-konyv_magyar-B1 Idezzetek-konyv_magyar-B4_2800

Betekintő

Idézzetek Betekintő

11 értékelés a termékre: Idéz(z)etek!

 1. Maria Theresa Uribe
  5 / 5

  Ben gondolatait csak így tudom összefoglalni: az emberiséget szolgáló bölcseletek apró gyöngyszemei.

 2. Máté Bence
  5 / 5

  Ismerem a szerzôt személyesen, és az életben is pont ilyen laza, bohém, polgárpukkasztó krapek. Nem vagyok valami nagy olvasó, ezért ez a könyv pont nekem való: rövid, de tömör.

 3. Nógrádi Gábor
  5 / 5

  Sajnos a fiúk egy idô után bölcsebbek lesznek, mint az apák.

 4. Czimondor Nándor
  5 / 5

  Ez igazából egy önéletrajzi könyv: benne van egy ember egész élete. Ôszinte, kitárulkozó, elgondolkodtató. Az biztos, hogy a címben foglalt felszólításnak eleget teszek, és a szerzôt sokszor idézni fogom.

 5. Sára Zoltán
  5 / 5

  Tisztelt Nógrádi úr!
  Édesanyámnak vásároltam meg a könyvét, aki kórházban van, és ezt vittem neki ajándékba. Szeretném ha tudná, hogy két hete egy mosolyt nem láttunk az arcán, az Ön könyvén viszont végre tiszta szívből kacagott. Ez a legnagyobb ajándék! Köszönöm szépen.

 6. Tóth Balázs
  5 / 5

  Hello Mister Ben!
  Az új könyved még nem olvastam, de mióta hazavittem, nem döcög otton az asztal
  Komolyra fordítva, hihetetlen, hogy hol tartasz – ki gondolta volna anno, hogy ez lesz belőled?! A gimi legrosszabb tanulójából…
  Üdv barátod, Bazsi de la Felsöörs
  (u.i.: Kinizsi 100-ra megyünk idén?)

 7. Pokorny Gizella
  5 / 5

  Kedves Bence! Bárki bármit is mondjon, nekem nagyon tetszettek a viccelődéseid. Egyetlen percet sem unatkoztam az előadásodon. A következőn is itt leszek – és egész biztosan nem egyedül jövök!

 8. Horkai Péter

  Kedves Nógrádi úr!
  Köszönöm szépen figyelmességüket a mai telefonhívással kapcsolatban. Ez a gesztus manapság valóban ritkaság számba megy. Csak a profik áldoznak erre energiát. Köszönettel további sok sikert kívánva, H. Péter

 9. Adrian Arnoldné Gyöngyi
  5 / 5

  Kedves Nógrádi úr! A nyereségem az a feltöltődés, mind fizikailag, mind szellemileg, amit az Ön energikus személyiségéből és előadásmódjából merítettem egy óra alatt. Ez többet ért, mint négy óra pránanadi kezelés.
  Köszönöm. Gyöngyi

 10. Szilágyi Andrea és Dimitrij
  4 / 5

  Azért különleges egyéniség, mert nem a szokásos viccmesélős, bölcselkedő tréner, hanem felborzolja a kedélyeket, nem lehet egy percre sem unatkozni az előadása alatt. Az emberek vagy utálják, vagy imádják. Nincs középút!

 11. Szomolya Ágnes
  5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Ben, Ben, Ben!
  Sikerült meglepned és nagy örömet szerezned a könyveddel! Hálásan köszönöm és tovább röpködök, mint egy szitakötő!!!!!!!!
  Mikor láttam, hogy rendelhető, gondoltam, meglepem magam a névnapomra. Ekkora meglepetésre azonban nem számítottam! Nem akarom ragozni: KÖSZÖNÖM!!!!

 12. Marjai Mónika
  5 / 5

  Személyesen is ismerem Nógrádi Bencét,és nagyon-nagyon büszke vagyok erre! Gondoltam,hogy többre viszi a gyermekszínészetnél,de hogy ennyivel…. Benne volt a pakliban,de ez már szinte álomszerű,hogy valóra is vált! Gratulálok! A könyveidet falom! 🙂 Pusszantlak,jó egészséget,és további sok sikert kívánva! ”Monec” Makóról.

Írja meg Ön is a véleményét!