A Rhino Books könyv+előadás akciójával kapcsolatos tudnivalók

 1. Az a Megrendelő, aki legalább 100 db könyvet vásárol Nógrádi Bence könyveiből, igényt tarthat egy, a szerző által megtartott előadásra vagy író-olvasó találkozóra.
 2. A megrendelést a Rhino Books weboldalán (www.rhinobooks.hu) lehet leadni.
 3. Az akció csak a megrendelés időpontjában a raktáron lévő készletekre vonatkozik.
 4. Az akció a könyvek teljes kiskereskedelmi árával számolva érvényes, más kedvezményekkel nem vonható össze.
 5. A szerző előadásának hossza max. 60 perc.
 6. Az akció nem vonatkozik a Magyarország határain kívül eső rendezvényhelyszínekre.
 7. Budapesti helyszín esetén utazási költséget nem számítunk fel. Budapesten kívül eső rendezvény helyszínre az utazási költség hozzáadódik a számlához (65 Ft/km vagy egy első osztályú, return vonatjegy ára + taxiköltség).
 8. Ha az előadás időpontja kora reggeli időpontra esik, egy éjszaka szállásdíja a számlához adódhat.
 9. Az előadás megtartásának feltétele, hogy a megvásárolt könyvek értéke előzetesen (de legkésőbb az előadás dátuma előtt egy nappal) kifizetésre kerüljön.
 10. A megvásárolt könyvek a vásárlás értékének a Rhino Books kiadó számláján történő megjelenését követő munkanapon kerülnek kiszállításra, amennyiben a Megrendelő másképp nem rendelkezik. A szállítás költségét a Kiadó fizeti.
 11. A zavarmentes hangosítás feltételeinek biztosítása a Megrendelő felelőssége.
 12. A Rhino Training, Nógrádi Bence előadásainak és tréningjeinek kizárólagos szervezője fenntartja az általa kiközvetített előadókról készített hang és video-felvétel készítésének jogát. A Megrendelő felelőssége e jog betartása az előadás során A fényképfelvétel megengedett.
 13. A Rhino Books “Könyv+Előadás” akciója azokra a rendezvényekre vonatkozik, ahol a közönség létszáma nem haladja meg az ötszáz főt. Ennél nagyobb létszámú rendezvény esetén az előadás megrendelése külön megállapodás tárgya.
 14. A szerző által tartott könyv-dedikálás külön megállapodás tárgyát képezi, és nem része a fenti ajánlatnak.